Welkom | Informatie Elvis Collection | Elvis For Everyone Fanclub Informatie | Elvis Corner (De Elvis Shop) | Elvis op DvD | Elvis, Today Tomorrow and forever NIEUWS | Linken | Biografie | Elvis Puzzels | Elvis Foto's '50 | Elvis Foto's '60 | Elvis Foto's '70 | Wallpapers | Elvis Meetings, festivals | Wat is er wel, maar nog niet uitgebracht | De huizen voor Graceland 1933-1956 | Charro Directors Cut | It Happened At The World's Fair | IN MEMORIAM | Gastenboek | VERKOOP ELVIS VERKOOP | USA TOURS

LET OP DEZE PAGINA WORDT NOG STEEDS AAN GEWERKT DUS KIJK REGELMATIG ALS DIT JE AANSPREEKT

 

Op Deze pagina een aantal dingen die worden bevestigt door verschillende  bronnen.

 

Maar let op we weten het natuurlijk niet zeker er zijn zoveel verhalen over wat Elvis wel en niet heeft opgenomen en wat er allemaal is en nog niet is uitgebracht. één ding is wel zeker RCA/BMG zeggen altijd we hebben weer wat gevonden, nou als dat waar is weet ik niet volgens mij hebben ze meer dan we denken en ze zijn heus niet alles kwijt hoor, zou erg slogdig zijn als dit waar was zo'n grote maatschappij en volgens geruchten helpen ze ook zelf mee aan bootlegs cd's.

Dit geld natuurlijk ook voor MGM, Universal, FOX deze maatschappijen hebben natuurlijk ook materiaal van Elvis zijn films die ze nog niet hebben uitgebracht.

 

Maar goed hier een aantal dingen die volgens bronnen er wel moet zijn maar nog niet is uitgebracht.

 

1. Country show 1955 in Cleveland

 

Elvis zingt Blue Moon Of Kentucky, Good Rockin’ight, That’s All Right, I Forgot To Remember.

 

 

Show is opgenomen door een camara ploeg van Universal

 

Bronnen die dit bevestigen zijn.

  1. Scotty Moore
  2. Bill Haley
  3. Pat Boone

Deze show is nooit ergens uitgezonden of uitgebracht

 

 

 

2. My Happiness jaren 60 studio opname

 

   Bron Dewey Phillips hij zei dat hij het nummer één keer had gehoord toen hij bij Elvis op be             bezoek was. Het gerucht gaat dat deze uitvoering te horen zou zijn in het programma dat v                Veronica in de jaren 80 maakte DE STORY OF ELVIS, maar bij veronica zeggen dat ze van            niks weten.

 

 

3. nummers Uncle Penn, Tennessee Saturday Night, Oakie Boogie

De geruchten over deze nummers duiken steeds vaker op.

 

Er gaat wel een verhaal dat Sam Phillips promotie-copieën heeft verstuurd van het nummer Uncle Penn maar echte bronnen die we kunnen vertrouwen zijn er na mij weten niet afwachten maar wat de toekomst brengt.

 

 

4. Het laaste concert die Elvis gaf op 26 juni 1977 in Indianapolis

Hier zijn veel 8 mm films van (films gemaakt door fans in de zaal).

 

Maar wat blijkt op sommige 8 mm films zie je duidelijk een tv camera in beeld, zou er dan oficieele beelden van het concert zijn.

 

Zeker is dat er wel officieel geluids opnamen van het concert bestaan, maar omdat Graceland hier de rechten van heeft en dit in hun bezit heeft wordt het niet uitgebracht.

 

Zelfs de Special Elvis In Concert willen de dames en heren van Graceland niet uitbrengen omdat Elvis hier niet goed uit zag, maar daar zijn de menigen over verdeeld, er was gelukkig iemand die deze beelden wel in zijn bezit had en het met ons wou delen, deze beelden zijn dus alleen iligaal te verkrijgen en niet officieel en dat kan nog wel even duren wand voorlopig wil Graceland ze niet uitbrengen.

 

 

5. Van alle shows die Elvis gaf werd een soundboard opname gemaakt door de mensen achter het mengpaneel. Door verschillende bronnen bevestigd.

 

6. Dat er een tv ploeg opnamen heeft gemaakt van het concert die Elvis gaf op 31 december 1976 die bekent staat als de New Years Eve.

 

 

7. Er zijn in totaal 3 complete shows gefilmd voor That's The Way It Is.

The Complete outtakes van That's The Way It Is die we allemaal kennen is niet zo compleet dan we allemaal denken er is nog meer materiaal van That's The Way It Is.

 

8. Er zijn 2 Shows compleet gefilmd voor Elvis On Tour.

De outtakes van Elvis On Tour is  mooi maar ook nog niet compleet.

 

9. Er is voor  Elvis In Concert 1 complete en 2 bijna complete shows gefilmd + moet er nog zo'n 45 minuten bestaan van Achter de schermen materiaal van de special.

 

10. Dat er een videoclip van Elvis in 1960 bestaat van Woorden Heart Elvis zou hier staan naast een leger truck, hier gaan verhalen over dat men het één keer heeft gezien op een duitse zender en daarna nooit weer te zien geweest.

 

11. Dat er voor de '68 comeback 3 sitdown shows zijn opgenomen dit zou je kunnen leiden uit de foto's op de LP op de achterkant staat een foto van Elvis met een blauwe jas aan.

 

12. Dat er beelden zijn gemaakt van Elvis op 13 januari 1973. Op deze datum ging Elvis en zijn orkest voor het laast een soundcheck doen voor de Aloha show werdt uitgezonden op 14 januari. Hier zou ook de tv camara's aanwezig zijn om te kijken als alles naar wens was.

 

13. Er betaan meer videoclips uit zijn films dat er is uit gebracht. In zijn films werdt vaak geknipt voordat ze uitkwamen. Een paar voorbeelden zijn Elvis zingt in Girls! Girls! Girls! in de avond met zijn blauwe jas aan een nummer op zijn boot, deze scene is er helaas uitgeknipt maar in de trailer te zien. Er is ook een compleet andre einde van Love Me Tender bestaat. De film Charro, deze film is helemaal onderhanden genomen zie voor meer info Uncut Charro.

 

14. In 1972 was Elvis in het nieuws om aan te kondigen dat er een mega concert in 1973 zou plaats vinden op hawaii "Dit zou Aloha From Hawaii" zijn.

 

Er zou toen 2 concerten zijn gefilmd door  camera's voor het groote nieuws er zijn een paar beelden uitgezonden van enkele seconden in een nieuws uitzending.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste wijziging op: 28-05-2007 12:00